Australienguiden

TRAVEL IS THE ONLY THING YOU BUY, THAT MAKES YOU RICHER.

Five favorites

Under OM MIG finns en topplista över fem highlights på min resa. För er som är påväg att resa ner eller kanske redan befinner sig i Australien vill jag tipsa om aktiviteter/ställen jag personligen tyckte var magiska. Sånt ingen levande människa får missa! Enjoy!

Routeburn Track

Var: Nya Zeeland, Södra ön, nära Queenstown

Kommentar: En 32 kilometers lång vandrig i berg och dalar. Underbart läckra landskap och utsikter. Jag gjorde min första vandring i Abel Tasman National Park men efter denna var jag helt såld. Alla som kommer till Nya Zeeland måste göra en vandring för att känna på hur härligt det är, självklart rekommenderas denna track!

Australienguiden

  Australienguiden

Australienguiden

Dykarkurs, Pro Dive

Var: Australien, Cairns, Stora Barriärrevet

Kommentar: Jag köpte via Work & Travel en 5-dagars dykkurs i staden Cairns. Började två dagar i pool för träning för att sedan bege oss ut till sjöss i tre dagar. Det var en utav mina absoluta favoritveckor i Australien och att lära sig dyka var fantastiskt. Allt från nemofiskar, sköldpaddor, hajar till maneter skådades!

Australienguiden

 Australienguiden

Australienguiden

Whitsundays, Segling

Var: Australien, Airlie Beach

Kommentar: Två dagars segling med sol, bad, snorkling och andra festligheter. Vi var en grupp på cirka 20 pers och var en oerhört bra stämning på båten. Vill du se världens finaste sandstrand har du kommit rätt!

Australienguiden

Australienguiden

Australienguiden

Australienguiden

The Shire, Hobbitbyn

Var: Nya Zeeland, Matamata

Kommentar: Som ett tokig lotr-fan så var detta besök givet och levererade till fullo! En ganska overklig upplevelse!

Australienguiden

Australienguiden

Sky dive, Fallskärmshoppning

Var: Nya Zeeland, Bay of Islands

Kommentar: Har aldrig vaknat upp och varit mer nervös. Allt var helt olidligt innan hoppet; genomgången, ta på sig utrustningen, hoppa upp i planet och åka 5000 meter upp i luften. Men känslan av att falla var helt legendariskt. Du är helt immortal för några minuter och utsikten är en utav de bästa i hela NZ.

Australienguiden

Australienguiden

 

Allt för denna gång!

/ Martin

www.australienguiden.nu

13 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)