Australienguiden

TRAVEL IS THE ONLY THING YOU BUY, THAT MAKES YOU RICHER.

INLEDANDE ORD

Välkommen till Australienguiden 'bakom kulisserna'!

 

Har du möjligtvis tagit studenten precis som jag hade tagit och har kikarn riktad mot Australien?

Bankkontot kanske inte är proppfyllt och du har kanske aldrig gjort en längre resa tidigare?

Men du är väldigt sugen?

Jag säger bara detta: tvivla inte. Åk!

Mitt namn är Martin Ahlstrand och en av mina stora passioner är att resa och upptäcka världen. Denna resesida skapades efter min första backpackingresa efter gymnasiet. Som många andra valde jag Australien och det finns sina skäl att så många väljer att åka dit. Vilken kontinent! Hade inte plånbokens innehåll lyst med sin frånvaro hade jag stannat där än idag.

/sam_18991.jpg

Efter min resa fick jag många (notera många) frågor hur det var i Australien och hur man tog sig åt för att ordna en sådan resa. Jag reste med en reseorganisation och hade insett i efterhand att det inte är så svårt att ordna resan på sin egna hand. Jag träffade andra backpackers under resan som hade fixat visum på egen hand och sa att det inte var några svårigheter med det. Men just informationen om det tyckte vissa, och särskilt jag själv var svår att  hitta.

Då började jag pila på denna sida som utvecklades att bli en guide för en backpackingresa ner till Down Under. Mitt syfte är att göra den så lättförstådd och enkel som möjligt att följa och tydligt beskriva skillnaden mellan att boka sin resa på egen hand jämfört med att boka via en reseorganisation.

Jag gillar att samarbeta och arbetar alltid för utveckla webbsidan till det bättre. Jag är öppen för länkbyten med liknande resesidor. Bara att skicka ett mail till adressen som ni finner längst ner på sidan. 

 

Hälsningar Martin

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)